Saturday, August 29, 2015

MSO 2015 5. päev

Viiendal päeval olid eestlaste jaoks hommikuste aladena kavas Superfut ja Quoridor, pärastlõunal Kamisado ja õhtul taas pokkerina pineapple.

Superfuti turniiril osalesid peaasjalikult eestlased. Kohal olid Madli Mirme, Jaanus Mae (mängu looja), Marko Keskel, Toomas Kukemilk ja Jimmy. Turniiri võitis väga kindlalt James Heppell, teine kuni kuues koht jäid jagama, aga Toomas Kukemilk sai hõbeda ning Jaanus Mae pronksi. Madli oli seitsmes, Jimmy kaheksas.

Vasakult: Jaanus Mae, James Heppell

Vasakult: Marko Keskel, Andy

Vasakult: Emily Watson, Toomas Kukemilk

Samal ajal mängisid Andres ja Martin Quoridori. Kusjuures Martin otsustas superfut-i mitte mängida alles täiesti viimasel minutil, kui selgus, et seal on vähe osalejaid. Samas on Martin mitmesaja punktiga superfuti maailma reitingutabeli liider. Quoridoris oli seevastu umbes 30 osalejat ning mõlemad Andres ja Martin said kokkuvõttes 3 punkti viiest.

Paremal mängimas Andres Kuusk

Paremal  mängimas Martin Hõbemägi

Pärastlõunasel sessioonil mängisid Andres, Martin ja Madli Kamisadot. Vaadates, kuidas eestlased mängisid, siis võib üsna julgelt öelda, et olime kõige tugevamad mängijad. Andres võitis turniiri üsna kindlalt, kuid Martin ja Madli pidid loosi tahtel viimases voorus hõbeda peale omavahelise võitluse maha pidama. Martini võidu või viigi korral oleks Martin saanud hõbeda ja Madli neljanda koha. Seekord õnnestus aga Madlil mõlemad mängud võita ning kahjuks jäi Martin seetõttu neljandale kohale.

Vasakult: Andres Kuusk, Martin Hõbemägi

Enne õhtust sessiooni peetaval medalitseremoonial oli eestlastel seekord üsna palju tegemist, kuna kätte anti nii sama päeva kui eelmiste päevade andmata jäänud medaleid.

Jaanus Mae omaha kullaga

Superfuti medalid: Jaanus Mae (pronks), James Heppell (kuld), Toomas Kukemilk (hõbe)

Kamisado medalid: Madli Mirme (hõbe), Andres Kuusk (kuld)

Entroopia medalid: Alain Dekker (pronks), Andres Kuusk (kuld), David Jameson (hõbe)

London Lowball-i medalid: Martyn Hamer (pronks), Peter Horlock (kuld), Jaanus Mae (hõbe)

Medalite jagamist oli seekord vaatama kogunenud veel rohkem inimesi.

James Heppell Superfuti karikaga, mis oli väga eriline, kuna tegemist oli 100. ametliku turniiriga.

Õhtusel sessioonil mängisime viiekesi pineapple-it. Osalejaid oli 21, Toomase koht 19., Madli 17., Andres 8., Martin 6. ja Jaanus 5.


No comments:

Post a Comment