Saturday, August 29, 2015

MSO 2015 4. päev

Neljandal päeval puhkas Andres jälle hommikul, et mängida hiljem entroopiat, mis on üks tema trumpalasid. Martin, Madli ja Jaanus läksid seekord Ticket to Ride-i mängima, et õhtul jälle pokkeris kätt proovida, kus seekord kavas omaha.

Ticket to Ride oli MSO-l esimest korda kavas ja seetõttu tuli üsna palju huvitavaid avastusi. Samuti oli üsna keeruline järeldada, milline on parim taktika ja suuremalt jaolt hakkas asi alles lõpupoole käppa tulema. Ühtegi eriliselt kiiduväärset tulemust sealt ei tulnud. Hetkel ei tea veel ka täpseid kohti, kuna tulemusi pole üles pandud.

Vasakult: Charlotte Levy, Riccardo Gomez, Martin Hõbemägi, Josef Kollar, Tim Brown

Enne õhtust sessiooni peetaval medalitseremoonial ei olnud eestlastel väga midagi teha, sest pokkeri medaleid seekord välja ei antud. Küll aga oli selleks puhuks kohale tulnud üsna palju inimesi.


Esiplaanil üks võistluste peamisi vedajaid Etan Ilfeld

Pärastlõunasel sessioonil hakkas Andres entroopiat mängima. Enne õhtust sessiooni tehti kolm vooru ning pärast neid oli Andres koos David Jamesoniga ainsana kolme punkti peal. David Jameson oli kusjuures valitsev Entroopia maailmameister eelmise aasta turniirist. Neljandas voorus pidid nad omavahel mängima. Mäng lõppes 78-78 viigiga. Pärast seda võitis Andres veel kaks mängu ning sai ka oma esimese medali, mis oli kuldne!

Vasakult: Andres Kuusk, David Jameson

Õhusest pokkerisessioonist võtsid osa Martin, Madli ja Jaanus. Martin ja Madli arvasid, et omaha on üks nende tugevamaid pokkereid, kuid ilmselgelt nad eksisid, sest mõlemad kukkusid üsna varakult välja. Jaanus võitis omahas aga Eestile veel ühe kulla!

Pärast pokkerit läksid Martin ja Madli shoppama ning Martin leidis endale uue parima sõbra :)

No comments:

Post a Comment