Saturday, August 29, 2015

MSO 2015 3. päev

Kolmandat päeva võttis Andres Kuusk rahulikult ja jättis esimesed kaks sessiooni vahele. Martin, Madli ja Jaanus olid juba hommikul taas võistlustules.

Martin mängis hommikusel ja pärastlõunasel sessioonil taas backgammonit. Kahjukks head tulemust sellelt turniirilt ei tulnud.

Vasakult: Martin Hõbemägi, Alain Dekker

Madli võttis pärastlõunasee sessiooni vabaks, kuid hommikul võttis osa Abalone võistlusest, kus oli ka hulgaliselt Lõuna-Koera lapsi mängimas. Tulemus oli natukene üle keskmise, 26st osalejast sai kolme punktiga viiest kuuendat kohta jagama jääda.

Jaanus mängis hommikusel ja pärastlõunasel sessioonil Puerto Rico-t. See turniir ei läinud väga hästi, sest ta jäi kokkuvõttes viimast kohta jagama.

Vasakult: Mike Dixon, Emily Watson, Jaanus Mae

Enne õhtust sessiooni oli jälle medalitseremoonia. Eestlased said seekord medalis 7 wondersi pronksi eest ja pokkeri kulla eest.

Vasakul Jaanus Mae, Paremal Martin Hõbemägi

Õhtusel sessioonil mängisid kõik neli eestlast London Lowball-i. Madli oli eestlastest taaskord esimene, kes välja langes ja oli 17 osalejaga turniiril kümnes. Andres sai kaheksanda koha, Martin neljanda ning Jaanus sai oma võistluste teise medali, mis oli seekord hõbedane.

Vasakult: Jaanus Mae, Alain Dekker,, Andres Kuusk, Josef Kollar

Esiplaanil vasakult: Dario de Toffoli, Jaanus Mae, Martin Hõbemägi

Esiplaanil vasakult: Riccardo Gueci, Andres Kuuusk, Josef Kollar

No comments:

Post a Comment