Saturday, August 29, 2015

MSO 2015 1. päev

Esimesel päeval olid eestlaste jaoks kavas male, kataani asustajad, hare and tortoise ja pokkerist five card draw.

Andres Kuusk osales hommikusel ja pärastlõunasel sessioonil Fisheri male turniiril. Lisaks temale mängis turniiril kaasa ka Marko Keskel. Pärast kolme vooru kuuest jagas Andres 2,5 punktiga teist kohta, olles just võitlud Markot.

Vasakult: Andres Kuust, Marko Keskel

Teine pool turniirist väga hästi ei läinud, Andres sai vaid ühe punkti kolmest ning kokkuvõttes tuli sellega jagatud 7. koht. Markol oli kokkuvõttes pool punkti vähem ja jäi sellega 11ndat kohta jagama. Kokku oli osalejaid 22.

Martin Hõbemägi ja Madli Mirme mängisid samal ajal Kataani asustajate turniiri. Turniiril osales eestlastest veel Jaanus Mae. Kokkuvõttes sai parima koha Martin, jäädes jagama 8ndat kohta. Jaanus jäi jagama 29ndat kohta ning Madli oli 39s. Kokku oli osalejaid 45.

Vasakult: Martin Hõbemägi, Tige Nnando, James Heppell.

Õhtusel sessioonil mängisid Andres Kuusk, Madli Mirme ja Jaanus Mae Hare and Tortoise-i. Andres ja Madli võitsid esimeses voorus oma lauad ning seetõttu olid teises voorus samas lauas koos James Heppelli ja Dario de Toffoli-ga. Madlil õnnestus ka see laud imekombel võita, olles seega turniiri liider. Turniiri reelgid olid aga sellised, et liidrile antakse finaallauas halvim positsioon. Finaallauda pääses ka Jaanus Mae ning Madli elu ta oma esimeste käikudega lihtsaks ei teinud. Lõpus Madli siiski edestas teda, lõpetades lauua kolmandana ning kokkuvõttes tähendas see hõbemedalit JAmes Heppelli järel. Kokkuvõttes jäi Jaanus jagama 6ndat kohta ja Andres 8ndat kohta. Kokku oli osalejaid 13.

Vasakult: Stephen Wright, Andres Kuusk, Jaanus Mae

Martin Hõbemägi plaanis algselt küll ka Hare and Tortoise-i mängida, kuid otsustas viimasel hetkel pokkeri kasuks. Pokkeris oli esimesel õhtul kavas Five card draw. Martini tulemus oli 4. koht 13 osaleja hulgas.

Vasakult: Tige Nnando, Josef Kollar, Toomas Kukemilk, Martin Hõbemägi, Riccardo Gueci, George  Lane

Marko Keskel osales õhtusel sessioonil kiirmales, sai seal 5 punkti 9st ja kokkuvõttes jagas 8ndat kohta 30st osalejast.

No comments:

Post a Comment